سیستم مدیریت محتوا یکی از مهمترین عوامل تاثیرگذار در بهینه سازی و سئو میباشد. به هر میزان که محتوای سایت جذابتر و باکیفیت تر باشد، رتبه بهتری نصیب وب سایت میشود.
هدف نهایی یک وب سایت جلب کاربران اینترنتی می باشد، و مطالعات نشان داده است که پهنه عظیمی از کابران اینترنتی وب سایت ها را در موتورهای جستجوی پیدا کرده اند. اگر شرکت شما نظر به ساخت یک وب سایت جدید و یا به روز کردن وب سایت قدیمی خود را دارد باید توجه داشته باشید که برای پیشرفت باید مدیریت محتوای سایت بر روی سئو را در الویت قرار دهید. در ضمینه سئو و ارائه ی سایت های داینامیک، شرکت وینپ دارای تجربه ی چند ساله با ارائه ی نمونه کارهای موفق می باشد.برای مثال سایت شغل یابی جابین ایران توسط شرکت وینپ طراحی شده است، با سیستم مدیریت محتوای اختصاصی ارائه شده و با فعالیت بر روی سئو سایت رتبه ی یک گوگل را از آن خود کرده است.
سیستم مدیریت محتوا بر سئو سایت جابین ایران
رتبه جابین ایران در رنکینگ جهانی
محتوایی که در درون وب سایت قرار میگیرد باید با موضوع و کلمات مرتبط باشد تا سئوی وب سایت انجام شود. موتورهای جستجو رتبههای بالا را به وب سایتهایی میدهند که محتوای کاربر پسند ایجاد کنند. یکی از انواع محتوا، مقالات نوشتاری است که وجود تعداد ۱۵۰۰ کلمه برای هر مقاله میتواند در بالا بردن رتبه سایت موثر واقع شود. نداشتن غلط املایی و دستوری یکی از نکاتی است که باید در تهیه محتوا رعایت شود.
یکی از موضوعاتی که در سالهای اخیر موتورهای جسستجو به آن میپردازند، مشخص کردن موضوعات مهمی است که کاربران در طی یک سال به آن میپردازند. به عبارت دیگر، در پایان سال میلادی، گوگل لیستی از مهمترین موضوعاتی که توسط کاربران جستجو میشود را منتشر میکند. مطالعه این لیست میتواند در انتخاب موضوع و کلمات کلیدی مفید باشد. همچنین برای شناخت کلمات کلیدی که بیشترین جستجو را دارند میتوان از دو ابزار گوگل ادوردز و گوگل ترندز استفاده کرد.
برای بهینه سازی وب سایت نباید یک موضوع و یا چندین کلمه کلیدی را در چندین صفحه به کار برد. به بیان روشنتر، شباهت چندین صفحه، رتبه وب سایت را تنزل میدهد. همچنین سایت به duplicate دچار میشود. مطالب و محتواهای وب سایت باید با عنوان و کلید واژههای متعدد انتخاب شوند.
به هر میزان که محتوای وب سایت جذاب تر باشد، بازدیدکننده بیشتری را به خود میکند. استفاده از خلاصه محتوا در کمپینهای شبکه اجتماعی میتواند به افزایش بازدیدکننده کمک کند. خلاصه ای که از محتوا تهیه میشود باید قابلیت برقراری ارتباط با مخاطب را داشته باشد و در عین حال وی را برای خواندن متن کامل ترغیب نماید.
داشتن اطلاعات کافی در مورد دنیای اطراف میتواند به محتواهایی متناسب با نیاز روز بینجامد. به این معنا که برخی از موضوعات با گذشت زمان تاریخ مصرف خود را از دست میدهند. از سوی دیگر علوم و اطلاعات در حال به روز رسانی و تغییرات میباشند. از این جهت محتواها نیز باید پا به پای علم جدید نوشته شوند.
بر اساس اصل نسبیت، برخی از قوانینی که در گذشته اثبات شده اند ممکن است امروز رد شوند. به همین دلیل ویرایش و بازبینی محتواهای قبلی که در وب سایت بارگذاری شده اند نیز از دیگر مواردی است که باید در سئو و بهینه سازی مد نظر قرار بگیرد.
تصاویری که در وب سایت بارگذاری میشوند باید از ویژگی Alt و Name برخوردار باشند. اگر چه این دو مورد صورت نگیرد، هیچ مشکلی برای وب سایت رخ نمی دهد اما وجود آن میتواند به رتبه بهتر سایت کمک کند.
لینکهایی که خارج از سایت هستند و بر روی صفحات وب سایت ما قرار میگیرند، به مشابه یک پلکان ترقی عمل میکنند. در واقع میتوان از طریق لینک برخی سایتهای معتبر، رتبه سایت را ارتقا بخشید. همچنین وجود لینک سایت دیگر موجب میشود تا کاربران به لینک مربوطه رفته و در مورد سایت ما و مقاله شما سخن بگویند.
نکته ای که باید به آن توجه داشت، استفاده از لینکهایی است که برای کاربران شناخته شده است و از رتبه بالایی برخوردار باشند. در صورتی که از لینک وب سایتهایی استفاده شود که در موتورهای جستجو رتبه پایینی دارند، رتبه وب سایت ما نیز سقوط میکند.
زمانی گوگل محتوای سایت را شناسایی میکند که در آن از تگها استفاده شود. بهتر است برای عنوان مطلب از H1 استفاده شود. برای H1 تنها یک تگ مجاز است. برای تگ H2 بهتر است سرتیترهای مقاله با آن هماهنگ شوند. به هر میزان که رتبه تگ بالاتر رود، از اهمیت آن کاسته میشود. به این معنا که تگ H6 اهمیت کمتری نسبت به H5 دارد. تگ ها به سازماندهی محتوا می انجامد و ساختار منجسمی را به محتوا می دهد و در نگاه اول برای کاربران قابل فهم است.
محتوای سایت باید موضوع را شرح دهد و در عین حال میزان حداقلی و حداکثری برای تعداد کلمات مشخص شود. به این معنا که محتوا نباید از ۳۰۰ کلمه کمتر شود و در عین حال از ۱۵۰۰ کلمه تجاوز نکند. موتورهای جستجو، محتواهای زیر ۳۰۰ کلمه را اسپم میداند و آنها را در ردیف محتوا به شمار نمی آورد که این امر رتبه سایت را کاهش میدهد.
متعادل بودن در موتورهای جستجو نکته ای است که باید به آن توجه نمود. استفاده عناوین ۷۰ کاراکتری به معنای یک عنوان طویل خواهد بود که هیچ تاثیری بر سئوی سایت ندارد. حدِ تعادلِ عنوان، ۴۰ کاراکتر است. عنوان باید معرف محتوا باشد. برای تهیه عنوان مناسب، باید کلمات کلیدی مهم را در آن جای داد بطوری که برای بازدیدکننده، جذابیت داشته باشد.
در نوشتن مقالات علمی و دانشگاهی ابتدا محتوا تهیه و سپس کلمات کلیدی از آن استخراج میشود. این در حالی است که محتواهای وب سایت، کلمات کلیدی قبل از نوشتار تهیه میشودن. یکی از نکاتی که در رابطه با کلمات کلیدی باید مد نظر قرار بگیرد، میزان تکرار است. به عبارت دیگر تکرار ۵ بار کلمات کلیدی در یک محتوا کفایت میکند. همچنین کلمات کلیدی باید در ALT و Name حداقل یکبار و در در بخش Meta Description شما بیش از ۲ بار به کار روند. استفاده از کلمات کلیدی در قسمت تگ و عنوان نیز نکته ای دیگر در بحث کلمات کلیدی میباشد.
منبع:ویکی محتوا